Hoe clip extensions plaatsen?


Hoe clip extensions plaatsen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Het is belangrijk voor zowel synthetische als menselijke hair extensions om deze van te ontklitten voordat je ze wast. De beste manier om dit te doen is om het geklitte haar uit elkaar te trekken met je vingers. Door een kam of een borstel te gebruiken kun je haar van de clips eraf trekken. Na een aantal keer wassen zullen jouw dure extensions er een stuk dunner uit zien.

Stap 2: Vul een grote kom of het aanrecht met warm water. Plaats de uiteinden van de extensions in het water en hang het uiteinde met de clip-ins over de zijkant van de kom of aanrecht. Het is belangrijk om de clips uit de buurt van het water te houden, wil je het roesten of breken van de clips voorkomen. Alhoewel de clips vervangen kunnen worden als ze afbreken, is het beter om dit te vermijden door de clips droog te houden.

Stap 3: Gebruik een milde shampoo en werk deze zachtjes in elke individuele inslag in. Zorg ervoor dat je de haarslierten uit elkaar houdt om te voorkomen dat deze in elkaar verstrikt raken.

Stap 4: Gebruik een kleine hoeveelheid conditioner om het haar glanzend te houden. Het gebruik van conditioner voor synthetisch hair extensions is optioneel maar extensions die vervaardigd zijn uit menselijk haar zullen langer meegaan en meer glansen als je na het wassen een conditioner gebruikt.

Stap 5: Verdeel de slierten apart over een hand doek en laat deze in de lucht drogen. Het drogen met een föhn kan synthetisch haar kapot maken. Voor menselijke hair extensions zorgt de föhn voor extra aspanning op het haar dat niet nodig is. Houd er rekening mee dat het haar van extensions niet opnieuw kan groeien zoals haar op je hoofd dit wel doet. Wanneer de schade is aangericht, kun je het niet omkeren.Plaats een reactie