Hoe bin bestand openen?


Hoe bin bestand openen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Klik rechts in een blanke ruimte in de map waar het BIN bestand inzit. Selecteer: “Nieuw Tekst Document”. Eens het document opent, selecteer: “Bestanden” en “Opslaan als”.

Stap 2. Wanneer geprompt, geef het nieuw document dezelfde naam als het BIN bestand met een CUE extensie. Bijvoorbeeld, als je BIN bestand “mygame.bin” noemt, noem het document dan “mygame.cue” en klik “OK”.

Stap 3. Type “FILE”mygame.bin”BINARY” in het nieuwe CUE bestand (vervang “mygame.bin” met de naam van je BIN bestand) druk dan op “Enter”. Type “TRACK 01 MODE1/2352”, druk dan opnieuw op enter. Type “INDEX 01 00:00:00”, en in de taken balk selecteer je “Bestanden” en “Opslaan”, sluit nu het document.

Stap 4. Doe je favoriete CD/DVD brandt programma open, browse naar het BIN bestand, en brand het dan op een opneembare CD of DVD schijf. MagicISO en Nero zijn voorbeelden van programma’s dat zullen openen en BIN en ISO afbeeldingen branden. Het spel of programmaschijf kan nu uitgevoerd worden vanop jou CD/DVD drive.

Stap 5. Open je schijf-brandt programma om de inhoud van het BIN bestand uit te pakken. Browse naar het BIN bestand, klik “Uitpakken” en vervolgens op “OK”. De inhoud van de afbeelding zal bewaard worden op je harde schijf als individuele bestanden. Je kan ze dan openen zoals gewone bestanden.Plaats een reactie