Hoe dll bestand openen?


Hoe dll bestand openen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Download the laatste versie van Resource Hacker. Ondanks de naam, is Resource hacker gratis freeware – – – het wordt gebruikt om je eigen bestanden te hacken; het wordt niet gebruikt voor het illegaal hacken van een derde partij. Resource hacker is een gratis download. Het bestand is goed nagekeken en heeft geen programmeer fouten of andere gebreken; de applicatie heeft een perfecte “stabiliteit” score ontvangen op Soft32.com, een bekend download portaal.

Stap 2. Installeer Resource Hacker door het bestand te unzippen en op het “Installeer” icoon te klikken in de nu uitgehaalde ResHack.zip map. Als je geen programma hebt om bestanden te unzippen, download dan een test of betalende versie van WinZip.

Stap 3. Open Resource Hacker en kies het DLL bestand dat je wilt openen. Gebruik de interface van Resource Hacker om verschillende componenten van het bestand te bekijken. Resource hacker zal meeste DLL bestanden en programma bestanden kunnen openen, de bewerking mogelijkheden zijn wat beperkt. Als je gewoon een bestand moet openen, zal Resource Hacker dit aankunnen, maar om gevorderde handelingen uit te voeren heb je een betalende download nodig.Plaats een reactie