Wat moet je eten voor een platte buik?


Wat moet je eten voor een platte buik? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Begin met het platte buik dieet met vier dagen lang zodanig te eten dat je geen opgeblazen gevoel overhoudt. Dit is ter voorbereiding van het beginnen aan een dieet dat geïnspireerd door de leefwijze uit het Middellandse Zee gebied. Voor dit voorbereidende dieet hoef je enkel koolhydraten, voedsel met veel suiker, frisdrank, vet voedsel, kauwgom, pittig voedsel en gefrituurd voedsel te vermijden. Daarnaast zul je tijdens deze periode “sassy water” drinken om je te helpen met het verliezen van gewicht en je beter voor te bereiden voor het dieet. Het recept voor dit water kun je overigens vinden op het internet.

Tip 2: Koop de voedingsmiddelen die je voor het platte buik dieet nodig hebt en ontruim de keukenkasten en koelkast van junk food. Voorkom verleiding en laat jezelf omringen met enkel gezonde eetkeuzes waaronder goede tussendoortjes om jezelf voor te bereiden op een succesvol dieet.

Tip 3: Maak een maaltijdplan op basis van het platte buik dieet waarin je je drie dagelijkse maaltijden zelf kunt samenstellen door de verschillende keuzes met elkaar om te wisselen. Elke maaltijd moet iets uit de categorie van enkelvoudige onverzadigde vetten bevatten zoals bijvoorbeeld noten, olijfolie, chocolade, zaden, avocados of olijven. De reden hiervoor is dat deze vetten helpen met het verliezen van gewicht. Daarnaast geven deze vetten je een voldaan gevoel zelfs als je minder eet.

Tip 4: Eet ieder van jouw 400 calorieën maaltijden vier uur van elkaar verwijderd. Het dieet staat 1.600 calorieën per dag toe om je lichaam te voorzien van bouwstoffen zonder extra aan te komen en om je lichaam te helpen met het verbranden van calorieën rondom je buik. Naast deze drie dagelijkse maaltijden, kun je 400 calorieën vrij verdelen voor over snacks of een losse maaltijd.

Tip 5: Zorg naast je dieet ook voor beweging zodat je extra snel gewicht zal verliezen en je lichaam in totaal sterker wordt. Alhoewel sporten niet nodig is om het dieet te volgen, is er alsnog een onderdeel van het dieet toegewijd aan mogelijke oefeningen voor het kweken van een plat buikje.Plaats een reactie