Recept voor gehaktballetjes


Recept voor gehaktballetjes. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

400 gram gehakt
4 uien
2 eetlepels peterselie
1 sjalot
1 ei
bloem
20 centiliter groentebouillon
20 centiliter room
2 eetlepels mosters
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels compote

Stap 2. De bereiding

Neem de sjalot en pel deze, neem nu de lente ui en hak deze fijn.

Neem het varkensgehakt en doe het in de kom.

Doe er nu de sjalot en ui bij, voeg ook peterselie en ei toe.

Doe er ook zout en paneermeel bij.

Ook de mosterdkruiden mogen er nu bij.

Maak er nu balletjes vak.

Neem een wok en doe hier arachideolie in warm het geheel op.

Ga nu de gehaktballen voor 7 minuten en blus deze dan weer met 200 ml bouillon.

Doe er dan room, appel en mosterd bij.

Ook citroensoep is aan te raden en laat het doorkoken.

Smakelijk!



Plaats een reactie