Recept vol au vent


Recept vol au vent. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

1 soepkip
water
2 bouillonblokjes
250 gram champignons
100 gram boter
100 gram bloem
citroen
2 eidooiers
peper en zout

Stap 2. De bereiding

Neem een pan en plaats daarin de soepkip met een blokje bouillon en laat dit goed koken.

Als de kip goed gaargekookt is, moet je het vlees scheiden van de vel en de beenderen die weggesmeten mogen worden.

Maak vervolgens de champignons schoon en voeg deze toe aan de pan, vergeet ze wel niet eerst in fijne schijfjes te snijden.

Om ze op smaak te brengen gebruiken we peper en zout.

Vervolgens laten we de boter smelten en voegen we er beetje per beetje de bloem aan toe en roer goed.

Na dit voegen we ook het laatste bouillonblokje toe samen met de 2 eidooiers en wat citroensap.

Voeg dit alles nu toe aan 1 pan en laat het nog even koken op een lage temperatuur

roer goed en voila, je hebt vol au vent.

Smakelijk!



Plaats een reactie