Recept fazantenfilet


Recept fazantenfilet. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediënten

2 fazanten
200 g boter
¼ liter ongeklopte slagroom
1 gesnipperd uitje
gesnipperde peterselie
2 theelepels paprikapoeder
2 eetlepels sherry
zout
tijm

Stap 2. De bereiding

Neem de fazanten en wrijf deze in met zout en tijm.

Draai ze hierna in het spek en braad het geheel in een pan met boter gaar.

Neem de fazanten hierna uit de pan, fruit de ui in de jus en roer de room erdoor.

Wanneer de saus is gebonden voeg dan de peterselie, wat paprikapoeder en een eetlepel cherry toe.

Leg de fazanten hierna terug in de pan en braad verder gaar. Bedruip ze veelvuldig zodat de fazanten niet droog worden.

Snijd hierna de fazanten in stukken naar keuze en voeg nog een lepel cherry aan de saus toe.

Giet de saus over de fazanten en dien het gerecht op.

Smakelijk!



Plaats een reactie