Hoe zoldervloer isoleren?


Hoe zoldervloer isoleren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Verwijder alle extra toegevoegde rollen isolatie dat loodrecht over de steunbalken ligt. Leg een aantal stukken vloer over de steunbalken om als werk platform te gebruiken en om je ervan te beschermen dat je door het plafond valt.

Stap 2: Zorg ervoor dat de isolatie plat ligt en niet over de bovenkant van de steunbalken op de vloer heen komt. Voor papier gebonden rollen isolatiemateriaal kun je het best zo plat mogelijk onder de rand van de steunbalken plaatsen. Voor schuim isolatie kun je een lange plank gebruiken om deze evenredig uit te smeren door deze over de steunbalk heen te slepen en zo het isolatie plat te strijken en in de lege ruimtes tussen de steunbalken te krijgen.

Stap 3: Begin in de meest vergeleken hoek vanaf de uitgang. Trek vanaf het punt waar je begint zo dicht mogelijk tegen de muur aan van de ene muur naar de andere muur een krijtstreep. Meet de eerste triplex vloerplaat op en snij deze op een manier zodat het lange uiteinde van de plaat langs het midden van een steunbalk loopt.

Stap 4: Sla met een hamer ongeveer elke 12.5 cm draadnagels van 10 cm met een kleine hoek in de steunbalken. Zorg ervoor dat je de vloerplaat zo recht mogelijk tegen de krijtstreep aan plaatst. Het maakt niet uit als de vloerplaat niet recht met de muur loopt.

Stap 5: Leg de rest van de platen strak naast de voorgaande plaat neer. Snij daarna een nieuw setje vloerplaten die op het midden van een steunbalk geplaatst worden. Sla de draadnagels hier recht door de steunbalk heen om de vloerplaten goed vast te maken.Plaats een reactie