Hoe zet je een link in powerpoint?


Hoe zet je een link in powerpoint? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open PowerPoint. Open een bestaande presentatie of begin met het creeren van een presentatie zoals u gewoonlijk zou doen.

Stap 2 Klik binnenin een tekstvak op het plaatje welke u
wilt dat een link bevat. Selecteer de tekst of een voorwerp welke u wilt dat uw link op aangesloten wordt. Bijvoorbeeld, u kunt een woord of zin typen en het selecteren door het met de mouse te verslepen. Of u kunt een foto of knipkunst selecteren door er op te klikken.

Stap 3 Klik “Insert” op de werkbalk en klik dan op “Hyperlink”. Als alternatief kunt u de toetsenbord-snelkoppeling “Ctrl + K” gebruiken. Het “Insert Hyperlink” dialoogvenster zal open gaan.

Stap 4 Klik op “Existing File or Web Page” in de link “Link To” sectie aan de linkerkant als u naar een ander document op uw computer of een webpagina wilt schakelen. In het “Look in “ vak, navigeer naar het archief of webadres welke u wilt als uw link. Of u kunt het adres in het “Address” veld typen. Klik op “OK” en uw link is toegevoegd.

Stap 5 Klik op “Place in This Document” in de “Link To” sectie aan de linkerkant als u dit voorwerp of een ander plaatje wilt schakelen in uw PowerPoint presentatie. Bijvoorbeeld, u wilt misschien in staat zijn om het laatste plaatje over te slaan of terug te gaan naar de inhoudsopgave vanaf hier. In de “Select a Place in this Document” vak, navigeer naar het plaatje waar naar u wilt schakelen. Klik op de “OK” en uw link is toegevoegd.

Stap 6 Klik op “Create New Document” in de “Link To” sectie aan de linkerkant als u naar een ander document wilt schakelen, maar u heeft eigenlijk het document nog niet gemaakt ! U wilt in staat zijn om dat document een naam te geven. Klik op “OK” en uw link is toegevoegd.

Stap 7 Klik op “Email Address” in de “Link To” sectie aan de linkerkant als u wilt dat de link een nieuw email bericht opent. U zult in staat zijn om een emailadres en zelfs een onderwerplijn aan te passen. Klik op “OK” en uw link is toegevoegd.Plaats een reactie