Hoe een powerpoint maken?


Hoe een powerpoint maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Open uw PowerPoint-programma. Wanneer het dialoogvenster opent, klik op de “Lege presentatie” optie.

Stap 2 Kies een “AutoIndeling” formaat. Begin met de titel-dia indeling, dit is de eerste aan de linkerkant. Klik op “OK” en u hebt een titel-dia om mee te werken.

Stap 3 Voeg tekst toe aan uw dia door op het titel tekst vak te klikken en een titel te typen. Doe hetzelfde in de ondertitel vak.

Stap 4 Maak een andere dia door op de “Nieuwe dia” knop te klikken, in de Algemene taken werkbalk. Wanneer het AutoIndeling dialoogvenster verschijnt, kiest u een lay-out voor deze dia. Voeg dia’s toe totdat uw presentatie is voltooid.

Stap 5 Ga van dia naar dia door te klikken op de knop in de rechterbenedenhoek van het PowerPoint-venster. Door te klikken op de knop met de omhoog wijzende pijl gaat u naar de vorige dia, door te klikken op de knop met de naar beneden wijzende pijl gaat u naar de volgende.

Stap 6 Sla uw presentatie op. Klik op het menu “Bestand” en klik op “Opslaan als.” Een dialoogvenster zal verschijnen, hier kunt u een naam in typen voor uw presentatie. De presentatie wordt opgeslagen op uw harde schijf.Plaats een reactie