Hoe een kalender maken in excel?


Hoe een kalender maken in excel? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Klik op “bestand” in de takenbalk en kies “nieuw”. Dit zou een balk aan de rechterkant van je rekenblad moeten openen.

Stap 2. Kijk om na te gaan of er al een kalender sjabloon op je systeem geladen is, dit doe je door op “mijn computer” te klikken. Dit zal het “sjabloon” venster openen; klik op de “rekenblad oplossingen” tab. Je zou nu een lijst moeten zien met de beschikbare sjablonen op jouw computer.

Stap 3. Als je een kalender sjabloon beschikbaar hebt, selecteer het dan en klik “ok” om de kalender te openen. Als je er geen beschikbaar hebt, klik dan op “annuleren” en klik vervolgens op “sjablonen op office online”. Dit zal je internet browser openen op een pagina die sjablonen inhoud.

Stap 4. Zoek de link voor kalenders en klik erop. Kies dan wat soort kalender je nodig hebt. Eens je de gepaste kalender gevonden hebt, klik dan op de “download” knop. Dit zal de sjabloon naar je Excel “rekenblad oplossingen” sectie downloaden. Je zou nu klaar moeten zijn om de kalender te gebruiken zoals nodig.Plaats een reactie