Hoe blog maken?


Hoe blog maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1.Ga op zoek naar een fatsoenlijke bloggen aanbieder dat u aanspreekt.Bij de meest populaire aanbieders horen LiveJournal,Blogger,WordPress.com,Xanga,Tumblr en Webs.Deze sites zijn voor gemaakt met sjablonen en knop-drukken publicatie dat niet veel technische vakkennis vereist.

Stap2.Zodra u zich aanmeld,heeft u een galerij met kant en klare sjablonen om uit te kiezen.Met deze kunt u een kleurenthema en lay-out kiezen voor uw blog.
De meeste sites bevatten een set van vooraf gedefineerde lay-outs en concepten waar u van uit kunt kiezen.Kies er een en personaliseer het.Voeg er dan uw naam,belangen,foto’s,enz toe.
Als u wilt,neem een meer unieke sjabloon,er zijn een paar sites die dit bevatten en maken dat het hierdoor beter uit ziet.Bijvoorbeeld, PimpMyProfile.com of Pyzam.com.

Stap3.Voeg blog weggevertjes zoals knoppen ,foto’s ,blogkrijt ,imoods ,tagboards (bijvoorbeeld,myshoutbox.com) ,gastkaarten,gastenboeken,commentatie vakken voor invoer van de lezer,enz. toe.

Stap 4.Bekijk andere blog sites die meer functies bieden voor een kleine prijs,zoals Typepad.com.

Stap 5.Bepaal of u uw blog privé of openbaar wilt maken:wilt u dat iedere Internet gebruiker uw blog kan lezen of wilt u dat alleen familie en vrienden in staat zijn om dit te kunnen doen?De meeste blog sites bieden de mogelijkheid aan om uw gepubliseerde berichten met een paswoord te beveiligen zodat alleen degenen die u toestaat kunnen bekijken wat u heeft geschreven.

Stap 6.Nadat u uw blog hebt ingesteld,schrijf een paar berichten om het te testen,en maak enige aanpassingen aan de lay-out of stijl als u dit wilt.Net als u een nieuwe sjabloon ontvangt,dan controleerd u eerst uw blog of u het leuk vind,toch?In het begin zal u een beetje moeite hebben met waar u over zal schrijven,maar als u het eenmaals onder de hand krijgt zult u zien dat bloggen verslavend is.Schrijf over uw dag,uw gedachten,gebeurtenissen,ideeën,angsten,genot,het nieuws,actualiteiten,kunst,of alles waar u geintereseerd in bent!

Stap 7.Bekijk andere blogs om een blog kring te bouwen.Als u commentaar achterlaat,laat dan uw blog adres achter zodat ze ook u kunnen bezoeken.(Aanmerking:dit kan echter niet als uw blog privaat is)

Stap 8.Publiceer uw blog door het URL op te sturen naar uw vrienden of publiceer het URL op uw website.Voeg het URL aan aan berichten die u maakt op andere blogs.Plaats een reactie