Hoe een link verwijderen op facebook?


Hoe een link verwijderen op facebook? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Scrol door je invoergegevens om de link te identificeren die je wilt verstoppen. Beweeg de muis over het artikel, hierdoor zal er een “X” verschijnen in de rechterbovenhoek van het artikel.

Stap 2. Klik op de “X” om toegang te krijgen tot het “verwijderen” menu. Het menu zal verschillende manieren aantonen om de link te verstoppen.

Stap 3. Klik de “verstop dit artikel” optie in het menu. De link naar het artikel zal verdwijnen en vervangen worden door een bericht dat aangeeft dat het artikel niet langer in je Facebook invoergegevens zal verschijnen. Hoewel, het artikel nog wel zichtbaar is wanneer je naar de profiel pagina van de gebruiker gaat.

Stap 4. Klik op “verstop alles door…” en het zal eindigen met de naam van de persoon die het artikel aangemaakt heeft. Als je deze optie aanklikt zal je van deze gebruiker geen artikels meer zien.1 Reactie

  1. robert says:

    Beste,

    Hoe krijg ik een link uit mijn profiel, ik vindt geen X in de rechter bovenhoek om te verwijderen en deze blijft maar delen zonder mijn toedoen

Plaats een reactie