Hoe verlies je buikvet?


Hoe verlies je buikvet? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Doe elke week cardiovasculaire work-outs. Zowel hoge impact als kleine impact workouts zoals joggen, aerobics, wandelen en fietsen verbranden vet en calorie├źn. Het resultaat is dat je vet rondom je buik verliest. Zorg ervoor dat je iedere week op zijn minst drie keer per week een workout van 30 minuten doet.

Tip 2: Train je buikspieren. Crunches, pilates oefeningen en andere basis workouts verbranden vet en maken de buik slanker. Doe dus naast de cardio workouts oefeningen die je buik strakker maken.

Tip 3: Eet een gezond dieet. Vet voedsel, voedsel met veel suiker en een overmaat aan koolhydraten staan pogingen om gewicht te verliezen in de weg. Vrouwen moeten proberen om minder dan 50 gram vet per dag te eten. Verminder de dagelijkse inname van vet, haal voedsel rijk aan suiker uit je dieet en verminder het aantal koolhydraten dat je binnenkrijgt. Eet vooral veel fruit en groentes.

Tip 4: Maak korte meten met stress. Er is een link tussen stress en het aankomen van vet rondom de buik. Wanneer je gestrest bent, maakt het lichaam een stresshormoon genaamd cortisol aan. Dit hormoon vertraagt de spijsvertering en zorgt ervoor dat je sneller honger krijgt. Om je spijsvertering weer onder controle krijgen en snel je buikje te verliezen, is het belangrijk om te leren om met stress om te kunnen gaan. Doe ademhaling oefeningen, maak een ommetje, ontvang een massage of vind een hobby.

Tip 5: Drink veel water. Water heeft verschillende voordelen voor je gezondheid. Drink op zijn minst acht glazen water per dag om giftige stoffen en overtollig suiker uit je lichaam te verwijderen. Als je veel kilo’s door water bent aangekomen bent door de pil, drink dan extra veel water om de vloeistoffen uit je lichaam te spoelen en zo het gewicht te verliezen.Plaats een reactie