Hoe vergeet ik hem?


Hoe vergeet ik hem? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Schaf de meest comfortabele hoge hakken die je je kunt veroorloven en houd er rekening mee deze hakken voor niemand anders dan jou zijn. Ze zijn niet voor de mannen op het werk, ze zijn niet voor de mannen op straat en niet voor de mannen in de kroeg. Ze zijn voor jou zodat jij je je sexy en leuk kunt vinden. Ze helpen je met het lopen op de manier waarop jij je van binnen voelt: vol zelfvertrouwen en vrouwelijk.

Maak je geen zorgen dat je er uit ziet als een snob. Houd je kin recht omhoog, houd je rug recht en maak grotere stappen: alles draait om jou.

Tip 2: Verlos jezelf van de gevoelens van zelfhaat door te onthouden dat jij niet diegene bent die deze gevoelens veroorzaakt heeft. Er zijn genoeg mensen in je leven die je adoreren. Je kinderen, je vrienden of die ene gozer die werkzaam is op de groente afdeling van je lokale supermarkt, allemaal zijn ze dol op je. Er is iemand in je leven geweest voor een aantal jaren die het gemunt had op jouw onzekerheden totdat deze zijn gegroeid tot een emotionele verlamming. Het is niet jouw schuld dus je kunt het laten gaan.

Tip 3: Stilzitten is gevaarlijk omdat je dan alleen bent met je gedachten. Dit kan schadelijk zijn wanneer je herstellende bent. Als een voltijd baan en het zorgen voor je kinderen niet genoeg is, zoek dan je hart af naar een hobby die voorkomt dat je blijft stilzitten. Fietsen, zwemmen, hardlopen en gewichtheffen zijn allen goede mogelijkheden omdat ze goed zijn voor je gezondheid, je niet hoeft na te denken, de mogelijkheid bieden om tijdens je workout naar muziek te luisteren en helpen je met het ontmoeten van andere mensen in een goede omgeving en zijn vooral gefocused op jezelf en dat is precies wat je nodig hebt om je te kunnen herstellen.

Tip 4: Begin met daten. Dates zijn goed voor je zelfvertrouwen. Vaak betekent het ook dat je niet hoeft te koken. Dates kunnen vriendschappelijk blijven. Het betekent niet dat je meteen gaat trouwen. Ontspan jezelf. Maak lol en laat hem in zijn sop gaar koken.Plaats een reactie