Hoe update ik mijn wii?


Hoe update ik mijn wii? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Zet je Wii aan waarvan de set up om online te gaan reeds gedaan is via instructies van de handleiding. De pagina zal automatisch openen in het algemene menu.

Stap 2. Kijk in de linker beneden hoek van het scherm. Je zal een kleine bubbel zien met de woorden Wii erin. Wanneer je de Wii remote hierover beweegt, zal je “opties” te zien krijgen. Klik de “A” knop erover en een nieuw scherm zal openen.

Stap 3. Klik op de “Wii instellingen” knop. Het nieuwe scherm zal 2 keuzes aangeven, “data beheer” of “Wii instellingen”.

Stap 4. Klik tweemaal op de blauwe pijl aan de kant van de lijst dat verschijnt. Deze stap zal je naar de Wii systeem instellingen 3 menu opties leiden.

Stap 5. Kies “Wii systeem update”. Het zal aangeven “verbind met het internet en voer een Wii systeem update uit”. Toets de “A” knop om de JA optie te kiezen. Wanneer het gebruikers akkoord formulier verschijnt op het scherm, kies dan “Ik ga akkoord”. Het scherm zal “verbinding testen” aangeven en dan “systeem aan het updaten” met een ladings balk.

Stap 6. Klik OK eens het gedaan heeft met laden. Het scherm zal nu “De Wii systeem update is compleet” aangeven. De laatste Wii systeem updates van Nintendo zijn nu geïnstalleerd.Plaats een reactie