Hoe zet ik windows 7 op mijn mac?


Hoe zet ik windows 7 op mijn mac? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Update Bootcamp naar tenminste versie 3.1. Vorige versies ondersteunen Windows 7 niet. Je kunt de benodigde update downloaden op de Apples ondersteuningswebsite.

Stap 2. Maak Bootcamp open door middel van de “Zoeker”. Ga naar “Applicaties”, “Utiliteiten” en klik op het programma om het te openen.

Stap 3. Creëer een partitie voor Windows. Je kunt de standaardinstellingen gebruiken of aanpassen naar de gewenste grootte. Je moet genoeg vrije plaats op jouw harde schijf hebben om een nieuw deel te kunnen creëren.

Stap 4. Plaats de Windows 7 installatieschijf zodra de partitie compleet is en klik op “Begin Installatie” om verder te gaan. Jouw machine zal herstarten.

Stap 5. Selecteer de nieuwe partitie die je hebt gecreëerd zodra het Windows 7 installatieproces klaar is met laden. Kies de formatteeroptie nabij de rechterhoek onderaan het scherm. De partitie moet geformatteerd zijn voordat Windows kan installeren. Let op dat je geen enkele andere partitie formatteert, omdat data zo verloren zal gaan. Klik “OK” om het formatteerproces te bevestigen en het Windows 7 installatieproces zal beginnen.Plaats een reactie