Hoe toetsenbord van qwerty naar azerty?


Hoe toetsenbord van qwerty naar azerty? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Koppel het QWERTY toetsenbord los. Vervang deze met een AZERTY toetsenbord. Controleer of de USB kabel van het toetsenbord goed vast zit in de computer. Windows XP zal automatisch de nieuwe hardware opmerken en deze herkennen als een toetsenbord.

Stap 2: Druk op de “Start” menu knop links onderin het scherm.

Stap 3: Navigeer naar “Settings” en druk op “Control Panel”.

Stap 4: Druk op het icoon met de titel “Regional and Language Options”. Er zal nu een scherm met verschillende opties tevoorschijn komen. Selecteer het tabblad genaamd “Language” aan de bovenkant van het scherm. Deze bevindt zich naast het tabblad “Regional Options”.

Stap 5: Druk op “Details”. Een tweede keuzemenu zal op het scherm worden getoond. Druk op de “Add” knop aan de rechterzijde van het nieuwe scherm.

Stap 6: Selecteer “French” in het vervolgkeuze menu dat tevoorschijn komt onder de optie “Standaard invoertaal”. Hieronder vind je naast “Keyboard layout” een selectievakje. Kies nu uit dit vervolgkeuze Frans als taal. Druk op “Ok” en sluit het venster. Start je comptuer opnieuw op. Je computer zal nu alle karakters van het AZERTY toetsenbord, inclusief de accenten op de juiste letters, weergeven wanneer je je toetsenbord gebruikt.Plaats een reactie