Hoe toetsenbord instellen?


Hoe toetsenbord instellen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Klik met de rechtermuisknop op een programma op het bureaublad of op de programmanaam bij “alle programma’s” in het menu “start” en kies “eigenschappen”. Het dialoogvenster voor “eigenschappen” wordt nu geopend.

Stap 2 Ga naar de “snelkoppeling” tab van het dialoogvenster. Zoek het “sneltoets” veld om te kijken of er al een sneltoets koppeling bestaat voor dat programma.

Stap 3 Verwijder de bestaande sneltoets koppeling als je het wilt veranderen. Klik in het “sneltoets” vakje om de cursor in het veld te plaatsen.

Stap 4 Type de letter, nummer of andere toets in het “sneltoets” veld. Windows zal automatisch de toetsencombinatie toewijzen, zoals “Ctrl+Alt” in het “sneltoets” veld voor de toets die je wilt gebruiken. Dit wordt de sneltoets voor dat programma. Als je bijvoorbeeld de “W” intypt, zal Windows de sneltoets koppeling “Ctrl+Alt+W” toewijzen aan dat programma.

Stap 5 Klik op de toets “toepassen” om de sneltoets koppeling te bewaren. Klik op “OK” om het eigenschappen dialoogvenster van het programma te sluiten.Plaats een reactie