Hoe teken je een boom?


Hoe teken je een boom? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Pak papier en potlood en zoek een tekenplaats welke goed verlicht is, en veel ruimte heeft. In het midden van het papier tekent u twee ljnen die parallel aan elkaar en bijna tot aan de bovenkant van het papier lopen. De lijnen moeten ongeveer een inch uit elkaar staan, en de onderkant van de lijnen moeten licht gebogen van elkaar staan.

Stap 2 Laat grote takken vanaf de stam uitsteken op ongeveer een kwart hoogte. Gebruik twee naast elkaar liggende lijnen om de hoofdtakken te maken. Voeg uitsteeksels toe vanuit de hoofdtakken door enkele lijnschetsen te gebruiken.

Stap 3 Werk omhoog langs de stam en maak de takken kleiner als u opwerkt door minder takken uit te laten steken. Ongeveer op driekwart hoogte beginnen met enkele uitelkaar lopende, en van de stam weglopende lijnen te gebruiken, en vandaar kleinere uitstekende takken.

Stap 4 Teken meervoudige lijnen op en neer op lukrake plaatsen van de stam en vanuit de dikkere takken. Geef schaduw op sommige van deze plaatsen om meer diepte en karakter aan de boom te geven.

Stap 5 Maak bladen als u kiest om bladen aan deze boom te geven. Teken kleine ovale vormen aan alle takken en geef ze schaduw met het potlood.

Stap 6 Speel rondom met de tekening en voeg takken en bladen toe waar u denkt dat ze passen. Hoe meer karakter en details u aan de boom geeft des te meer zal het uw unieke creatie worden.Plaats een reactie