Hoe tanden poetsen?


Hoe tanden poetsen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Poets eerst het kauwvlak van uw gebit om wat dan ook er tussen los te maken, en het makkelijker te maken met tandflos te werken, zodra u met poetsen klaar bent. Het maakt niet uit of u met het onder- of bovengebit begint.

Stap 2 Houdt uw tandenborstel in een 45 graden hoek en begin in een van de lage kwadranten van uw mond aan de achterkant, dan de buitenkant van de achterste kies. Poets zacht in een draaiende beweging om de aanslag los te maken en het tandvlees te stimuleren, zo doorgaan naar alle 4 de kwadranten van uw mond.

Stap 3 Beweeg uw borstel naar een verticale positie en richt u op de binnenkant van de boven-en ondertanden. Dat zijn de plaatsen waar normaal gesproken de aanslag zicht ophoopt.

Stap 4 Open wijd uw mond en poets uw tong, de binnenkant van uw wangen en het gehemelte van uw mond. Dit is een belangrijke stap in het juiste tandenpoetsen, omdat een vuile tong minstens 80% van alle slechte adem veroorzaakt.

Stap 5 Beeindig uw tandpoets-routine door stappen te ondernemen om uw borstel te vrijwaren van bacterien als u de borstel in uw mond stopt als u weer gaat poetsen. Spoel uw borstel grondig na elk gebruik, en week hem elke dag een paar minuten in een kop met warm water.Plaats een reactie