Hoe elektrisch tandenpoetsen?


Hoe elektrisch tandenpoetsen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Gebruik een elektrische tandenborstel als je niet behendig bent, of weinig motivatie hebt om je tanden te poetsen. Zelfs zonder veel behendigheid kan jij al je tanden poetsen met een elektrische tandenborstel.

Tip 2. Breng de tandpasta aan op de elektrische tandenborstel. Het hoofd van een elektrische tandenborstel is meestal een beetje kleiner dan een manuele tandenborstel, maar je moet nog steeds dezelfde hoeveelheid tandpasta gebruiken.

Tip 3. Steek de tandenborstel in je mond en zet het aan. Als je het aanzet buiten de mond kan de tandpasta eraf vallen.

Tip 4. Bedek alle oppervlakten van de tanden met de tandenborstel en poets ze traag. Je moet de gewone poets methode niet gebruiken, daar de beweging van de tandenborstel dit voor jou doet. Oefen enkel lichte druk uit en laat de tandenborstel het werk doen terwijl jij het door jou mond gidst. Het borstelhaar tegen je tanden drukken kan schade veroorzaken aan het glazuur en tandenborstel.

Tip 5. Controleer het gebruik van de tandenborstel rond je tandvleeslijn. Als het borstelhaar teveel tegen je tandvlees schuurt gaan ze waarschijnlijk bloeden, zelfs als is je tandvlees gezond. Terwijl je leert met de elektrische tandenborstel om te gaan zal je leren hoe je het doeltreffender gebruikt.

Tip 6. Zet de tandenborstel uit wanneer je gedaan hebt met het poetsen van je tanden. Spoel het grondig af en zet het terug in de lader.Plaats een reactie