Hoe steengrillen?


Hoe steengrillen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Plaats een fornuis grill geheel over het oog van jouw keuze op het elektrische fornuis. Barbecuestenen heb je in ronde vorm of grotere rechthoekige vormen die twee ogen tegelijk bedekken. Normaal gesproken heb je ze in twee stukken, waarvan elk een reservoir druppelopvanger en een smaakring bevat. Leg de barbecuesteen geheel op het fornuis.

Stap 2 Voeg een smaak toe aan de smaakring naar jouw keuze, of het nou rooksmaak, wijn of marinade is.

Stap 3 Leg het eten dat jij wil op het middellijke en bedekte deel van het grilsteen. Voedselkeuzes omvatten rundvlees, varkensvlees, pluimgedierte, vis, groenten en andere visgerechten. Bedek het centrale gedeelte voor de barbecuestenen en bedek vervolgens het eten met de bijbehorende deksel.

Stap 4 Zet je grill aan op een passende temperatuur die correspondeert met het voedsel dat je bereidt. Een gemiddeld hoge temperatuur laat de grillstenen snel opwarmen en grilt het eten zodat het voldoet aan de wens van het eten van gegrild voedsel.

Stap 5 Doe de grill uit nadat je voedsel voor de benodigde tijd gekookt is. Je kan, nadat je het voedsel hebt geserveerd en de grilstenen hebben de tijd gehad om af te koelen naar kamertemperatuur, het gecoate steen waarop het voedsel was bereid uitwrikken. Het is makkelijk schoon te maken, omdat het oppervlak niet plakkerig is. Haal de in het benedenreservoir opgevangen druppels onder het grilsteen eruit en leeg de smaakring.



Plaats een reactie