Hoe snoeptaart maken?


Hoe snoeptaart maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Dek een bord af met bakpapier. Plaats de cake bovenop het bakpapier. Het papier zal worden verwijderd na het versieren, en zal voorkomen dat er glazuur op het bord komt.

Stap 2 Meng een van de kuipen wit glazuur met kleurstof in een kom tot de gewenste kleur voor de basis laag is bereikt. Drie of vier druppels kleurstof per bakje zal leiden tot een bleke, pastel kleur, meer zal een donkerdere kleur opleveren. Een combinatie van blauw en geel maakt groen, geel en rood oranje, en blauw en rood levert paars op. Wellicht wilt u de favoriete kleuren van jarige gebruiken voor het glazuur.

Stap 3 Smeer het gekleurde glazuur uit over de bovenkant en zijkant van de cake. Zorg ervoor dat de cake volledig is bekleed.

Stap 4 Meng het ander bakje glazuur met kleurstof voor een complementaire kleur die gebruikt zal worden voor de accenten.

Stap 5 Schep het accent-kleur glazuur in een spuitzak, met een schrijfpunt op het uiteinde van de zak.

Stap 6 Knijp voorzichtig het glazuur op de cake en schrijf de verjaardasgroet. Je zou “Happy 16th!” “Happy Sweet Sixteen!” of gewoon “Happy Birthday!” Zorg ervoor dat u de naam van de jarige op de cake zet.

Stap 7 Maak de spuitzak schoon en haal de schrijfpunt eraf. Zet er een andere decoratieve punt op.

Stap 8 Meng een andere kleur glazuur, indien gewenst, voor een andere accent kleur, door Stap 2 te volgen. Doe het glazuur in de spuitzak en knijp het op de bovenkant en zijkant van de cake. Dit zal de cake een professioneel aanzicht geven.

Stap 9 plaats de kaarsjes bovenop de cake.

Stap 10 Versier de cake met snoep decoratie, eetbare bloemen, of cake toppers, indien gewenst.

Stap 11 Haal voorzichtig het bakpapier onder de cake vandaan en serveer.Plaats een reactie