Hoe snoep maken?


Hoe snoep maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Bedek bakpapier met waxpapier.

Stap 2: Druk een ijslollystokje in de bodem van iedere appel en zet het aan de kant.

Stap 3: Meng de suiker, water en korensiroop in een grote steelpan. Breng het geheel aan de kook met een gemiddeld tot hoge temperatuur. Roer het mengsel en los het suiker op.

Stap 4: Reduceer de temperatuur tot een gemiddelde temperatuur. Klem een snoepthermometer aan de steelpan vast. Het mengsel niet roeren. Blijf koken totdat de snoep een temperatuur aangeeft tussen de 295 en 300 F.

Stap 5: Verwijder het suikermengsel van het fornuis en roer kaneel en rood voedsel kleursel in.

Stap 6: Dompel iedere appel in het suikermengsel en bedek het goed. Laat het overtollige mengsel afvloeien. Verplaats het naar het gewaxte papier bedekt met bakpapier om het te laten afkoelen. Laat het ongeveer 1 uur afkoelen.



Plaats een reactie