Hoe smileys op iphone?


Hoe smileys op iphone? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Druk op de ronde knop aan de onderkant van het scherm van jouw iPhone. Laat nu je vinger zoals aangegeven langs deze knop gaan om het scherm van je iPhone te ontgrendelen.

Stap 2: Druk op de “App Store” icon en druk daarna op het
“Search” icon. Vul in de zoekbal “Smiley” in. Jouw iPhone zal een list met beschikbare Smiley apps tonen. De App Store biedt zowel gratis als betaalde smiley apps aan. Over het algemeen bieden de betaalde apps meer gevarieerde Smiley iconen aan. Selecteer één van de Smiley apps uit de lijst om meer details over deze app te lezen.

Stap 3: Druk het blauwe “Free” icon om de Smiley app op jouw iPhone te installeren . Wanneer je een betaalde app hebt geselecteerd, zal het blauwe icon in plaats van het woord “Free” een prijs vermelden. Druk nu op de groene “Install” knop.

Stap 4: Wacht totdat je iPhone klaar is met downloaden en installeer de Smiley app. Wanneer de installatie voltooid is, zul je een nieuw icoon op jouw iPhone scherm zien voor de Smiley app.

Stap 5: Druk op de icoon van de Smiley application. Volg de aanwijzingen op het scherm om de Smileys aan jouw toetsenbord toe te voegen. Het installatieproces is afhankelijk van welk Smiley app jij hebt geïnstalleerd.Plaats een reactie