Hoe apps downloaden htc?


Hoe apps downloaden htc? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Ga naar checkout.google.com, druk op “Sign Up Now” en vul de gevraagde informatie in om een Google Checkout account te maken.

Stap 2: Druk op de “Home” knop. Deze bevindt zich aan de onderkant van het scherm van de telefoon. De Home knop heeft een icoon dat op een huis lijkt.

Stap 3: Tap het “Applications” tabblad. Deze bevindt zich aan de onderkant van het scherm. Dit tabblad is zwart en heeft een witte cirkel met daarin een pijl.

Stap 4: Tap op “Market” en lees de gebruikersvoorwaarden door. Tap op “Accept” om deze te accepteren. Als je niet op “Accept” drukt, kun je geen apps van de Android Market downloaden.

Stap 5: Blader door de beschikbare apps in de Android Market. Je kunt je zoekresultaten specificeren door op het “Apps” of “Games” tabblad aan de bovenkant van het scherm te drukken. Als je op het vergrootglas in de rechter bovenhoek van het scherm drukt, verschijnt er een zoekveld. Vul de naam of de omschrijving in van de app waarnaar je op zoek bent.

Stap 6: Tap op de app die je wilt toevoegen aan jouw HTC Desire. Een scherm met informatie over de app zal tevoorschijn komen. Daarna zal in het geval van gratis apps een knop met de titel “Install” tevoorschijn komen en in het geval van betaalde apps zal een knop met de titel “Buy” tevoorschijn komen.

Stap 7: Tap op de “Install” or “Buy” knop. In sommige gevallen zal een venster te voorschijn komen waarin vermeldt wordt dat de app toegang nodig heeft tot persoonlijke informatie of bepaalde programma’s op jouw telefoon nodig hebt.

Stap 8: Druk op “Ok” als je toestemming wilt geven aan de app om deze informatie of programma’s te gebruiken. Je kunt de app niet downloaden als je niet op “Ok” drukt. Gratis apps zullen nu binnengehaald naar jouw HTC Desire en ge├»nstalleerd worden. In het geval van een betaalde app zul je doorverwezen worden naar het Google Checkout scherm.

Stap 9: Vul jouw Google Checkout informatie en druk op “Buy Nuy” om de app naar jouw telefoon te downloaden en deze te installeren.Plaats een reactie