Hoe android apps betalen?


Hoe android apps betalen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Bezoek de Google Checkout website en druk op “Sign up now”. Vul nu je persoonlijke informatie in. Als je al een Google Account hebt, kun je je aanmelden door je gebruikersnaam en wachtwoord van jouw Google Account in te vullen en daarnaast het factuuradres op te geven. Je zult een creditcard moeten toevoegen als je betaalde apps wilt downloaden. Wil je gratis apps downloaden, dan heb je alsnog een Google Account nodig.

Stap 2: Druk op de Home knop van jouw Android toestel en tap daarna op “Market”. Als dit de eerste keer is dat je de Android Market gebruikt, zul je de gebruiksvoorwaarden moeten lezen en accepteren. Deze zullen tevoorschijn komen voordat je kunt beginnen met bladeren. Je kunt ook naar de website van de Android Market gaan om deze op je computer te bekijken en apps via je PC kopen. Je kunt de apps dan naar je smartphone of tablet verzenden.

Stap 3: Blader door de verschillende categorieƫn waarin de apps ingedeeld zijn zoals games, entertainment of health and fitness. Je kunt ook de tabbladen aan de bovenkant van het scherm gebruiken om de resultaten op populariteit of prijs te filteren.

Stap 4: Tap op een app om meer informatie te krijgen. Je kunt voordat je over gaat tot aanschaf een beschrijving van de app lezen, screenshots bekijken en recensies lezen.

Stap 5: Druk op de “Buy” of “Install” knop om jouw gegevens te verifiĆ«ren en om de app naar jouw Android apparaat te downloaden. Het kan zijn dat je eerst een wachtwoord moet invullen voordat de download van start gaat. Dit is afhankelijk van wanneer je voor het laatst aangemeld bent bij jouw Google Checkout account.

Stap 6: Bekijk het e-mail account dat gekoppeld is aan jouw Google Checkout account om de bonnetjes van jouw aankopen in de Android Market te bekijken.



Plaats een reactie