Hoe kan ik boeken downloaden?


Hoe kan ik boeken downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Open de Android Market applicatie op je telefoon. Zoek naar de applicatie “Kindle” en kies de optie met de naam “Kindle for Android” ontwikkeld door “Amazon Mobile”

Stap 2: Druk op de “Download” link en installeer de Kindle applicatie op jouw Android telefoon. Open deze
Kindle applicatie nadat deze klaar is met downloaden.

Stap 3: Druk op de Menu knop van jouw mobiele telefoon om de opties van het Kindle programma te tonen wanneer deze eenmaal geleden is. Druk op de “Kindle Store” link om de Kindle winkel voor Android te openen in de web browser van jouw telefoon.

Stap 4: Ga de lijst van categorieën langs totdat je de “Free Popular Classics” ziet. Selecteer deze optie. Ga de lijst van gratis beschikbare boeken langs totdat je een boek vindt die je graag wilt lezen. Selecteer het boek dat je wilt downloaden.

Stap 5: Meld je aan bij jouw Amazon account of gebruik de web browser om een account te maken als je deze nog niet hebt. Druk op de “Buy Now with 1-Click” knop wanneer je eenmaal aangemeld bent bij Amazon. Zorg ervoor dat je de keuze om het boek draadloos naar jouw Android toestel te verzenden hebt aangevinkt.

Stap 6: Druk op de “Go to Kindle For Android” knop wanneer de download is begonnen. Het gratis boek dat je hebt geselecteerd is nu beschikbaar in het Kindle For Android scherm van de applicatie.Plaats een reactie