Hoe een ebook downloaden?


Hoe een ebook downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Bezoek de website van Google Books.

Stap 2: Vul de titel van het boek waarin je geïnteresseerd bent in het zoek veld bovenaan de pagina. Als je niet een titel kunt bedenken, vul dan een sleutelwoord in voor een onderwerp waarin jij interesse hebt. Klik op de “Boeken zoeken” knop. De website geeft nu een lijst van boeken weer die voldoen aan de zoek termen.

Stap 3: Klik op de titel van het boek dat je wilt lezen. Hierdoor wordt het boek geopend in PDF formaat. Als het boek downloadbaar is, krijg je volledig zicht over alle pagina’s in het boek en komt er een download knop tevoorschijn in de rechter bovenhoek van de pagina.

Stap 4: Klik op de download knop. Deze knop die meestal getiteld “Nu downloaden” is en zich aan de rechter kant bevind, heeft meestal een naar beneden wijzende pijl. Het is soms mogelijk om een bestandsformaat uit een lijst te selecteren maar dit hangt af aan welke bestandsformaten beschikbaar zijn voor het boek dat jij wilt downloaden. Kies een bestandsformaat waar jij bekend mee bent.

Stap 5: Kies een locatie om het bestand op te slaan in het “Opslaan als” venster dat geopend wordt. Klik op de “Opslaan” knop.

Stap 6: Ga naar de locatie waar het bestand is opgeslagen. Klik tweemaal op het bestand om het te openen en te lezen.Plaats een reactie