Hoe apps blackberry downloaden?


Hoe apps blackberry downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Update jouw versie van BlackBerry App World naar versie 1.1 of hoger. Oudere versies bieden niet de mogelijkheid om apps naar jouw microSD kaart te archiveren of te downloaden.

Stap 2: Download apps die je van plan bent te gebruiken in de BlackBerry App World. Als je deze apps al hebt gedownload, kun je verder gaan naar Stap 3.

Stap 3: Kies “My World” uit het thuis scherm om de lijst met gedownloade apps te bekijken.

Stap 4: Navigeer naar de app die je graag wilt naar de microSD kaart wilt archiveren of downloaden. Druk op de “Menu” knop en kies daarna voor de “Archive” option. Hierna begint het download en archiveringsproces. De app zal worden verwijderd uit het geheugen van het toestel en verplaatst worden naar de microSD kaart.

Stap 5: Start de BlackBerry opnieuw op als hierom gevraagd wordt. Bij sommige apps wordt hierom gevraagd. Voor andere apps is dit echter niet nodig.

Stap 6: Herstel de app die opgeslagen is op jouw microSD geheugenkaart. Je kunt jouw gearchiveerde apps vinden in de Downloads map of in het Home scherm. De archiveerde apps hebben een groene pijl in hun icoon. Hiermee wordt aangegeven dat deze naar de geheugenkaart zijn overgeplaatst. Druk op de app en selecteer daarna “Restore”.Plaats een reactie