Hoe slowen?


Hoe slowen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Oefen je dans bewegingen met een vriend of een familielid voordat je deze toepast in wijd publiek.

Stap 2: Ga op de juiste plek staan. De juiste positie voor slijp dansen is door recht tegenover elkaar te staan. De vrouwelijke dans partner plaatst haar armen op de schouders van de mannelijke dans partner. De mannelijke danspartner plaatst opeenvolgend zijn handen op de heupen van zijn vrouwelijke dans partner.

Stap 3: Zwaai naar voren en naar achteren op de maat van de muziek. De man heeft de leiding gedurende een dans. Geleid zachtjes jouw dans partner op de maat van de muziek.

Stap 4: Ga naar een dansfeest of naar een club en vind een dans partner. Neem een kijkje rond de gehele ruimte en zie wie nog geen dans partner heeft. Dit zijn de mensen waar je uit moet kiezen.

Stap 5: Benader iemand en vraag of zij met jou willen dansen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen maar de meest effectieve manier is ook de gemakkelijkste. Een simpele “Wil jij met mij dansen?” voldoet in deze situatie.

Stap 6: Geleid jouw dans partner naar de dansvloer toe. Je kan dit met elkaars armen in elkaar doen of door simpelweg er samen naar toe te lopen.

Stap 7: Begin met het slijp dansen zoals je voorheen geoefend hebt.

Stap 8: Wanneer de muziek stopt, bedank dan jouw danspartner voor de dans. Het is gebruikelijk om op dit moment jezelf te excuseren en terug naar je vrienden te gaan. Als je een geweldige tijd hebt beleefd, kan je je dans partner uitnodigen voor een drankje of om beter met elkaar te praten.Plaats een reactie