Hoe selder snijden?


Hoe selder snijden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Trek een stengel selderij van de struik en was het onder koud stromend water. Leg de selderij met de platte kant naar beneden op een plastic snijplank. Plaats het koksmes over het brede uiteinde van de selderij en snij een plakje van een ½ inch af. Herhaal het aan het andere einde van de selderij, en gooi de eerste twee plakjes weg.

Stap 2 Leg het snijvlak van het koksmes langs de rechterkant van de selderij in een 30 tot 45 graden hoek, met het grootste gedeelte van het snijvlak in volledig contact met de snijplank.

Stap 3 Druk het linker uiteinde van de selderijstengel naar beneden met behulp van een wokschraper om het op zijn plaats te houden, terwijl u het koksmes heen en weer beweegt langs de lenge van het snijvlak van punt tot heft, om zo in de selderij te snijden.

Stap 4 Beweeg het snijvlak een ½ inch naar links bij elk plakje totdat u de hele stengel heeft gesneden. Haal uw hand weg van de selderij als het snijvlak van het mes een inch van uw hand af is. Herhaal het snijden van alle selderijstengels totdat u de hoeveelheid effect-gesneden selderij heeft wat nodig is voor het roerbak recept wat u gebruikt.Plaats een reactie