Hoe scrubben?


Hoe scrubben? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Maak je lichaam grondig schoon door te douchen of een bad gevuld met warm water te nemen.

Stap 2: Breng een scrub product naar keuze aan op de plekken van jouw lichaam waar je jouw dode huid wilt verwijderen. Scrub producten kunnen in prijs en ingrediënten verschillen. Sommige scrub producten worden gecombineerd in een body wash en kunnen ook als huidcrème gebruikt worden of bevatten een balsem zoals aloë vera. Over het algemeen zijn scrubs losstaande producten die slechts dode huid verwijderen dankzij ingrediënten die de huid doen schilferen door te schrobben. Deze ingrediënten zijn meestal grof en duidelijk zichtbaar in een stuk zeep of body wash. Zorg ervoor dat wanneer je een scrub product aan het uitzoeken bent dat als je een gevoelige huid hebt je niet een te ruw product uitkiest.

Stap 3; Volg de instructies op de achterkant van de verpakking of op de fles van het scrub product. Sommige scrubs kunnen meteen na het aanbrengen op de huid weg geschrobt worden. Wanneer je aan het schrobben bent zullen de dode huid cellen van jouw huid afschilferen.

Stap 4: Wacht totdat bijna – maar niet volledig – opgedroogd is verdeel de scrub over jouw lichaam door te wrijven. Op deze manier heeft hebben de ingrediënten een betere kans om de dode cellen van de huid te verwijderen.

Stap 5: Spoel de scrub af zoals je ook doet met shampoo wanneer je onder de douche staat of een bad neemt. Als je de scrub te lang op jouw huid laat zitten kan het de huid uitdrogen.

Stap 6: Herhaal Stap 1 t/m Stap 5 op zijn minst twee keer per maand voor het beste resultaat. Vergeet niet dat jouw lichaam elke dag meer dan tienduizend nieuwe huid cellen aanmaakt. Elke dag gaan er huid cellen dood waardoor overal op je lichaam mogelijk poriën verstopt raken.Plaats een reactie