Hoe striemen verwijderen?


Hoe striemen verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Striemen zijn het resultaat van een veranderend lichaam en het onvermogen van de huid om deze veranderingen bij te houden. Dit bestaat meestal uit een gebrek aan collageen. Dit kan als gevolg van snelle gewichtstoename of-verlies of tijdens de zwangerschap optreden. Maar kan ook veroorzaakt worden door een verkeerd dieet. Kijk eens naar uw voeding om te zien of het zo gezond is als het zou moeten zijn. U wilt het mogelijk aanpassen, collageen heeft vitamine C nodig om geproduceerd te worden, even als andere vitaminen en mineralen. Voeg deze toe aan uw dieet als u denkt dat u er te weinig van krijgt.

Tip 2 U zult een routine van lichaamsoefeningen willen opzetten als u denkt dat de striae het gevolg is van gewichtstoename. Dit zal uw lichaam meer in vorm brengen, waardoor uw huid minder wordt uitgerekt.

Tip 3 Veel verschillende crèmes en oliën kunnen in de striemen gemasseerd worden om het minder zichtbaar te maken. Coco boter, lavendel olie, levertraan enz. Neem deze en masseer ze op de striae.

Tip 4 Er zijn ook commerciële crèmes beschikbaar, zoals Revitol die kunnen helpen om de striae te laten verdwijnen. Deze crèmes zijn verkrijgbaar zonder doktersrecept. Recente medische ontdekkingen zullen leiden tot meer producten die lijken op menselijk collageen, voor een lage prijs.Plaats een reactie