Hoe pellets maken?


Hoe pellets maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Verzamel gedroogd zaagsel, houtkrullen of houtsnippers. Zoek door het zaagsel of spaanders om gelijke maten te verzamelen.

Stap 2 Droog het zaagsel of spaanders in een droger tot 600 graden Fahrenheit om het te ontdoen van vocht. Voer de stukken door een hamermolen die het een pasta-achtige substantie geven. Als u problemen heeft met het vinden van een hamermolen, zie de link in onze hulpmiddelen afdeling.

Stap 3 Laat de substantie door een persmachine gaan. De persmachine perst door een matrijs met gaten. Het zal pellets produceren.

Stap 4 Houd hoge druk op de pellets. Controleer of de persmachine op een hoge druk blijft zodat het er voor zorgt dat het hout tot lignine (natuurlijk bindmiddel) wordt verzacht welke de pellet op natuurlijke wijze samenhoudt.

Stap 5 Koel de pellets. Stop de pellets in een koeler op 5 graden Fahrenheit omgevingstemperatuur. Zoek er door om ervoor te zorgen dat er geen losse stofdeeltjes of gebroken korrels zijn. Je zou alleen geharde pellets moeten hebben.Plaats een reactie