Hoe pc overnemen?


Hoe pc overnemen? Wij zochten het voor je uit:

* Team Viewer Remote Access (toegang tot je computer vanop afstand) Software downloaden **

1. Ga naar www.teamviewer.com, er zal onderaan ook een link te vinden zijn.

2. Klik de toets links dat aangeeft: “Start Volledige Versie – Het is gratis”.

3. Bewaar de Team Viewer Software op je bureau blad.

4. Laat de persoon die jij aan het helpen bent hetzelfde doen. Zij hebben ook de software op hun computer nodig.

** Team Viewer in werking stellen **

1. Eens jullie beide de Team Viewer software hebben gedownload, klik dan op het icoontje op het bureau blad om de software te openen.

2. Je zal twee velden zien, een is voor het “wachten op Sessie” veld en het andere is “Creëer een Sessie”.

3. Als jij diegene bent die de afstandstoegang ondersteuning (remote access support) doet, zullen ze je een ID en wachtwoord moeten geven. Dit wordt gebruikt om een verbinding te creëren tussen beide computers. Je zal hun ID in het “Sessie Creëren” veld ingeven. Selecteer de “Ondersteuning vanop afstand” toets voor gewone afstandstoegang of klik de “Bestand Overbrengen” toets om bestanden over te brengen tussen beide computers.

4. Klik “Verbinden met partner”. Dit zal een verbinding maken. Eens beide computers met elkaar verbonden zijn, diegene die de afstandstoegang ondersteuning doet zal het bureau blad van de andere op zijn scherm zien. Wanneer jou muis over het scherm beweegt, ben je eigenlijk de muis op hun bureau blad aan het laten bewegen. Het zal dan mogelijk zijn toegang te hebben tot bestanden, en je kan wat afstandstoegang ondersteuning doen met Team viewer om te speuren naar fouten op hun computer.

** Vanop afstand toegang krijgen tot je eigen computer **

Als je ooit na kantooruren bestanden van je kantoor PC zou nodig hebben, een andere computer thuis of eender welke computer op de wereld, kan je Team Viewer installeren om deze computer vanop afstand te bereiken.

1. Je zal een kopie van Team Viewer moeten downloaden op de computer waar jij vanop afstand toegang tot wil.

2. Eens dit gedaan is, open dan de Team Viewer software zodat de “Wacht op Sessie” en Sessie Creëren” velden verschijnen.

3. Aan de “Wacht op Sessie” kant, zal je een link zien dat “Configureer permanente toegang tot deze computer” aangeeft.

4. Het zal je toelaten een permanent ID en wachtwoord te creëren voor deze computer. Hou deze bij de hand in een map op je bureau blad zodat je ze niet vergeet.

5. Laat Team Viewer werken op deze remote computer. Je kan het kleiner maken en in je taken balk plaatsen, zodat wanneer je afstandstoegang tot deze computer wilt de software nog steeds loopt.

6. Doe de Team Viewer software op jouw computer open, geef het permanente ID in en klik dan op het veld van de taak die je wilt uitvoeren. Klik vervolgens op “Verbinden met Partner” en geef het wachtwoord in dat je voor dit ID bewaard hebt, je zal nu afstandstoegang tot je computer krijgen.Plaats een reactie