Hoe avast verwijderen?


Hoe avast verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Start je computer op

Stap 2. Klik op Start -> Configuratiescherm

Stap 3. Ga nu naar Software

Stap 4. Nu krijg je een lijst met alle programma’s die geïnstalleerd zijn op je computer.

Stap 5. Zoek Avast in deze lijst en klik vervolgens op verwijderen

Stap 6. Herstart je computer hierna

Stap 7. Avast is nu verwijderd van je computer2 Reacties

  1. Weymeersch jozef says:

    Kan avast antyvirus niet meer verwijderen,het program werkt ookniet meer wat kan ik nog doen.

  2. albert bavré says:

    avast is echt een klotebedrijf !! Ik betaal 29,99 euro voor een vernieuwing van mijn antivirus voor 1 jaar,activeringscode word mij nooit toegestuurd,heb dan geannuleerd maar naar mijn 29,99 euro kan ik blijkbaar fluiten, het helpcentrum geeft steeds dezelfde boodschap,wij stuurden u een eMail op 16/8 en u moet op die link klikken om terugbetaling te verkrijgen,link werkt gewoon niet meer !! Klootzakken zijn het !

Plaats een reactie