Hoe moet je kussen?


Hoe moet je kussen? Wij zochten het voor je uit:

Het lijkt wel een vraag vanuit de typische vrouwenboekjes. Dat is het ook, maar daarom is deze vraag natuurlijk niet minder belangrijk dan eender welke vraag.

Iedereen heeft ooit in zijn leven wel al eens met deze vraag te maken gehad. Het is ook niet omdat je reeds vele kuspartners gekend hebt, dat deze vraag niet meer in je kan opborrelen. Elke persoon is namelijk anders, iedereen heeft andere voorkeuren en gevoelens.

Maar hoe moet je nu kussen? Een echt duidelijk, rechtlijnig, gestructureerd antwoord is er niet voor. Het beste wat ik je kan aanraden is: ‘Volg je hart!’. Het klinkt cliché, maar als je teveel gaat nadenken over die (eerste) kus met iemand, gaat er een deel van de passie en het magische aan kussen verloren, en geef toe, wat maakt kussen nu net zo mooi? Niet dat het nat is, ook niet echt het lichaamscontact, maar het feit dat het iets zo uniek en “magisch” is tussen twee personen. De vlindertjes, de aantrekkingskracht, de passie, het vertrouwen, het komt allemaal in 1 kus tevoorschijn.

Dus mijn raad?

Sluit je ogen,
Tuit je lippen,
En laat je volgen door je gevoel.Plaats een reactie