Hoe mijn facebook verwijderen?


Hoe mijn facebook verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Bepaal waarom je wil stoppen met Facebook. Het sluiten van een Facebook account kan ervoor zorgen dat een individu zich sociaal geïsoleerd kan gaan voelen. Creëer doelen die je via Facebook wil bereiken (zoals in contact blijven met je schoolvrienden). Kijk hoe goed Facebook aan jouw doelen voldoet na ongeveer een maand.

Stap 2 Laat je Facebook vrienden weten dat je gaat stoppen en je Facebookprofiel gaat verwijderen. Het sluiten van een Facebook account beïnvloed niet alleen jezelf, maar ook je Facebook vrienden. Geef je vrienden de tijd om aan een andere manier te komen om met je in contact te komen, zoals email of instant messaging.

Stap 3 Download en sla de Faceboek data of informatie op van de social network website die je wil behouden na het stoppen met Facebook. Je zal geen toegang meer hebben tot je Facebook account nadat je account verwijderd.

Stap 4 Deactiveer je Facebook account. Klik op ‘’Settings’’ rechts bovenin de Facebook pagina. Scroll omlaag en klik op ‘’deactivate’’ in de rechter benedenhoek van de Facebook website.

Stap 5 Beantwoord de vragen in de dialoogbox die verschijnt betreft waarom je wil stoppen met Facebook. Klik op ‘’OK’’ nadat de waarschuwing wordt weergeven. Je Facebook profiel is nu gedeactiveerd en je bent met succes gestopt met Facebook.Plaats een reactie