Hoe maak je topping cupcake?


Hoe maak je topping cupcake? Wij zochten het voor je uit:

Ingredienten

1 pond poedersuiker
4 oz zachte boter
½ theelpl zout
2 tot 4 eetlpls melk of half om half
2 theelpls vanille of andere smaakstof

Instructies

Stap 1 Breng de snelle bevestiging aan (als u dat heeft) of de kloppers.

Stap 2 Doe de zachte boter in de kom van uw mixer.

Stap 3 Klop de boter op midden tot hoge snelheid totdat het licht en donsachtig is. Stop om de minuut of zo en schrap de kanten van de kom af. Doe dit tenminste vijf minuten.

Stap 4 Mix de vanille smaakstof en zout in een aparte kleine kom om het zout op te lossen.

Stap 5 Zet uw mixer op laag en voeg de smaakstof en het zout aan uw boter toe. Klop het glazuur weer totdat het licht en donsachtig is.

Stap 6 Zet de mixer op laag en voeg heel langzaam de suiker toe. Laat elke toevoeging vochtig worden alvorens meer toe te voegen. Ga door tot alle suiker toegevoegd is.

Stap 7 Zet de mixer op het midden en begin uw melk met 1 theelpl per keer toe te voegen. Ga door totdat u de 2 eetlpls heeft toegevoegd.

Stap 8 Zet de mixer op hoog en klop weer het glazuur. Als het glazuur te dik lijkt, voeg dan meer vocht toe, 1 theelpl per keer. Ga door totdat het glazuur licht en donsachtig is.



Plaats een reactie