Hoe cupcake versieren?


Hoe cupcake versieren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Geef de cupcake de tijd om volledig af te koelen voordat je het glazuur probeert te verdelen.

Stap 2: Maak een glazuur palet. Plaats het vanille glazuur in verschillende kleine kommen en voeg een aantal druppels kleurstof toe aan elke kom om een variatie aan kleuren te maken. Of stel een smaken palet samen, door bijvoorbeeld het gebruikelijke chocolade, vanille en aardbei te gebruiken of een aantal van jouw favoriete smaken.

Step 3: Gebruik een glazuur spatel om de cupcakes met een dikke laag te glazuren. Je kunt de glazuur kleuren of smaken afwisselen om je gasten een keus aan te bieden of deze combineren tot een streep of spiraal patroon.

Stap 4: Maak de cupcakes af met een keuze uit van snoepjes, vruchten, een kruimel laag, kokosnoot, gemalen noten of zelfs eetbare bloemen te gebruiken als topping. Druk de topping zachtjes aan op het glazuur.

Stap 5: Plaats de versierde cupcakes in de koelkast totdat het tijd is om deze op te dienen.



Plaats een reactie