Hoe maak je je laptop schoon?


Hoe maak je je laptop schoon? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Koop de schoonmaakmiddelen: een microvezel doek, een elektronisch-veilige reiniger en oorstokjes. De meeste elektronicawinkels verkopen laptop-reinigingskist, welke al het nodige bevatten om een laptop schoon te maken. Maar u kunt ook de noodzakelijke artikelen apart kopen bij de meeste kruideniers.

Stap 2 Zet uw laptop uit door op Start>Shutdown>Shutdown te drukken. Aangezien u diverse bestanddelen van de computer schoonmaakt en vloeibare reiniger gebruikt, is het beter de laptop uit te zetten voor de veiligheid.

Stap 3 Spuit een beetje reiniger op het scherm van de laptop. Spuit net genoeg zodat het scherm bedekt is, maar niet zo veel dat de vloeistof er af loopt.

Stap 4 Wrijf over het scherm met de poetsdoek in ronddraaiende bewegingen. Door dit zo te doen bent u er zeker van dat er geen strepen op het scherm achterblijven. Afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die u op het scherm heeft gedaan, zal u de doek veel rond moeten wrijven.

Stap 5 Spuit de vloeistof op de reinigingsdoek en haal de doek over het toetsenbord en de mouse-onderlegger. U kunt gemakkelijk sporen op het toetsenbord verwijderen door met de doek zacht over de vlek te wrijven.

Stap 6 Haal de oorstokjes door de openingen tussen de toetsen. Dit zal het vuil en stof verwijderen wat zicht opgehoopt heeft door constant gebruik.

Stap 7 Maak de buitenkant van de laptop schoon met gebruik van de spray en de doek. Het is het beste om de vloeistof op de doek te spuiten, en de doek daarna op de laptop te gebruiken, om het zo te doen voorkomt u dat er vloeistof in een van de stopcontacten van de laptop kan komen, zoals de USB-opening of de CD-Rom drive.Plaats een reactie