Hoe maak je cake met kokos en amandelen?


Hoe maak je cake met kokos en amandelen? Wij zochten het voor je uit:

Ingrediënten (2 personen)
125 gram boter
100 gram fijne witte suiker
50 gram fijne rietsuiker
4 eieren
100 gram geraspte kokosnoot
50 gram fijngemalen amandelen
15 cl halfvolle melk
200 gram bloem
1 zakje bakkersgist.

Bereiding

Klop de 2 soorten suiker door de boter, voeg vervolgens de eieren één voor één toe en blijf voortdurend kloppen.

Voeg nu de geraspte kokosnoot de amandelen en de melk toe, daarna de bloem en de gezeefde gist.

Meng alles goed door elkaar tot je een gladde en homogene massa krijgt.

Doe het deegmengsel in een siliconen (of een klassieke bakvorm, beboterd en bebloemd) en laat 1 uur bakken op 180°graden Celsius.

Haal uit de vorm en laat afkoelen.

Smakelijk!



Plaats een reactie