Hoe kun je sparen?


Hoe kun je sparen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Als u wilt leren hoe u snel geld kan besparen, moet u het verschil tussen essentiele en niet essentiele uitgaven begrijpen. Uw hypotheek of huur zijn essentiele kosten, uw kabelrekening is niet-essentieel. Maak een lijst
van al uw maandelijkse uitgaven en beschrijf elke uitgave als essentieel en niet-essentieel.

Tip 2 Geef voorrang aan uw niet-essentiele uitgaven gebaseerd op hoe belangrijk deze voor u zijn, en begin met de minst belangrijke. Als u een gymlidmaatschap heeft welke u niet vaak gebruikt, annuleer het. Als u zelden TV kijkt, annuleer uw kabelrekening. Ontdoe u van zoveel mogelijk uitgaven als u kunt, welke onnodig zijn.

Tip 3 Nadat u de makkelijkste niet-essentiele rekeningen heeft afgekapt, is het tijd om verder te kijken wat over is. Kunt u kosten besparen op de uitgaven die wilt behouden? Als u heeft gekozen om de kabel te behouden, is er een goedkoper pakket beschikbaar? Betaalt u voor beiden, een vaste telefoon en een mobiele telefoon – kunt u zicht ontdoen van de vaste lijn? Kunt u bezuinigen op uw mobiele telefoonplan en minder per maand betalen voor minder minuten? Dit zijn de soort dingen waar naar u moet zoeken in uw budget als u leert om snel geld te besparen.

Tip 4 Nu dat u sommige rekeningen heeft verwijderd, en hopelijk de andere rekeningen heeft aangepast met goedkopere plannen, begin dan te zoeken naar onderhandelingsgebieden. Telefoon, kabel, en internetplannen zijn een goede plek om te beginnen, vooral als u een gebundeld plan heeft. Zoek online of bel concurrenten van uw huidige dienstenleverancier, om te kijken of u hetzelfde pakket goedkoper kunt krijgen. Controleer zelfs bij uw eigen dienstenleverancier om te kijken of zij goedkopere tarieven hebben voor nieuwe klanten. Met deze informatie in de hand, belt u uw huidige dienstenleverancier en onderhandel over een lagere prijs gebaseerd op concurrerende prijzen.

Tip 5 Na het bezuinigen op regelmatige maandelijkse rekeningen, is uw boodschappen-budget de volgende goede plaats om te berekenen als u zoekt om snel geld te besparen. Als u buitenshuis eet, stop dat. Als u alle merk-voedingsmiddelen koopt, begin dan om algemene merken te proberen. Begin met het knippen van kortingsbonnen en controleer de wekelijkse boodschappen-reclame, om vooral etenswaren die in de aanbieding zijn, en waarvoor u een kortingsbon heeft, te proberen en te kopen. Begin met het bijhouden van een prijsboek waarin u een lijst maakt van gewone artikelen in uw provisiekast, met de laagste prijzen, om te begrijpen wat de laagste prijs is wat u kunt betalen voor een bepaald artikel om niet meer te betalen.

Tip 6 Behalve boodschappen, leer om vooral slimmer te winkelen. Probeer om alleen kleding of andere benodigdheden te kopen als er een aanbieding is. Raadpleeg tweedehands-winkels en garageverkopen. Als u niet gewend bent om uit tegeven binnen een budget, leer dan om snel geld te besparen door te leren om afkeer te hebben van uitgeven.

Tip 7 Tot slot, als u moet leren om snel geld te besparen door een zeer wanhopige situatie, kap dan elke vreemde uitgave af die u heeft. U zult misschien niet denken dat u zonder kabel TV kunt leven, maar u kan. Als u uw auto betaling niet kan betalen, overweeg uw auto te verkopen om een goedkope gebruikte auto te kopen met baar geld. Wanhopige situaties roepen wanhopige maatregelen op, en u bent beter af door nu moeilijke aanpasingen in uw levensstijl te maken dan jaren te besteden om te proberen uzelf uit de schulden te graven.Plaats een reactie