Hoe kom je van je motor af?


Hoe kom je van je motor af? Wij zochten het voor je uit:

Als je een motor hebt waar je nooit meer op rijdt, kun je het voertuig het beste verkopen. Door je motor te verkopen ontstaat er niet alleen meer ruimte in de garage, maar kun je bovendien een aantrekkelijk extra zakcentje verdienen. Heb jij een oude motor staan die je wil verkopen, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Lees dan in dit artikel hoe je gemakkelijk en snel van je motor af komt zonder hier een te lage prijs voor te krijgen.

Je motor verkopen: doe het online
De beste manier om jouw motor te verkopen, is door jouw voertuig online aan te bieden aan potentiƫle kopers. Sommige mensen kiezen ervoor om een advertentie in de lokale krant te plaatsen, hun eigen netwerk te gebruiken om de motor te verkopen of een papiertje op te hangen in de supermarkt, maar dit zijn stuk voor stuk geen effectieve methoden om jouw motor te verkopen. Verkoop je jouw motor online, zoals op een website als ikwilvanmijnmotoraf, dan profiteer je een groot bereik. Dit betekent dat meer mensen jouw advertentie lezen en dat je sneller in aanraking komt met de persoon die jouw motor wel over wil nemen voor een realistische prijs.

Je motor online verkopen: zo werkt het
Het online verkopen van een motor is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen om jouw motor online aan te bieden, is het samenstellen van een aantrekkelijke en volledige advertentie. In deze advertentie beschrijf je jouw motor door alle kenmerken te noemen, maar geef je ook aan wanneer de motor voor het laatst onderhouden is, een keuring heeft gehad of een reparatie of een nieuw onderdeel heeft gehad. Ook voeg je aantrekkelijke foto’s toe aan de advertentie, die ervoor moeten zorgen dat jouw advertentie de aandacht trekt en mensen goed kunnen zien hoe jouw voertuig eruit ziet. De laatste stap is het verzinnen van een prijs, want ook dit kun je zelf doen. Kies een prijs die niet te hoog en niet te laag is en zet jouw advertentie online om zo snel mogelijk van je motor af te komen.Plaats een reactie