Hoe aandelen verkopen?


Hoe aandelen verkopen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Ga naar je bank en vraag of ze een beleggingsspecialist hebben die jou aandelen kan verkopen voor jou. Als ze er één hebben, laat hem dan een ontvangstbewijs en de achterkant van de aandelen handtekenen, en geef ze dan aan hem. Vraag hem ze te verkopen aan de huidige prijs; als de aandelen vandaag verkocht worden, kan je de opbrengst van de verkoop binnen 4 a 5 dagen op je rekening verwachten.

Tip 2. Doe een rekening open bij een normale beursmakelaar. Er zijn veel soorten beursmakelaars, van volledige service tot kortingen. Je keuze van beursmakelaar zal afhangen van de service die je nodig hebt en jouw niveau van kennis. Bijvoorbeeld, een makelaar dat een volledige service aanbied zal een beursspecialist voorzien die je met alles helpt tijdens het aan-en verkopen van waardepapieren/effecten/aandelen. Hij zal je voorzien van informatie gebaseerd op marktonderzoek dat hij ter beschikking heeft. Hoewel, je zal waarschijnlijk veel commissie betalen wanneer er aandelen gekocht of verkocht worden.

Tip 3. Doe een rekening open bij een online beursmakelaar als je het niet erg vind om het meeste werk zelf te doen. Meeste online beursmakelaar bedrijven geven je een overvloed aan informatie dat kan helpen bij het maken van investering beslissingen. Daar de meeste geen makelaar aan je rekening toekennen, betaal je enkel een fractie commissie voor iedere aan of verkoop. Meeste online beursmakelaar bedrijven hebben lesmateriaal over hun websites en hoe ze te gebruiken.

Tip 4. Bezorg de aandeelcertificaten aan de makelaar bij wie jij je rekening geopend hebt. Eens de makelaar nakijkt of jij de eigenaar van de aandelen bent, zal het op je nieuwe rekening gezet worden en klaar zijn voor je eerste verrichting.Plaats een reactie