Hoe kan je zien of iemand je geblokkeerd heeft op facebook?


Hoe kan je zien of iemand je geblokkeerd heeft op facebook? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Meldt u aan op uw Facebook profiel en klik op “Friends”, welke is gelegen onder uw profielfoto. Voer de naam van de vriend in, waarvan u denkt, welke u geblokkeerd heeft, in het zoekveld aan de bovenkant van de “Friends” pagina.

Stap 2 Localiseer de vriend die u denkt welke u heeft geblokkeerd en klik op haar profielfoto of naam om in haar profiel te komen.

Stap 3 Zoek op de pagina naar de mogelijkheid om iets op zijn muur te plaatsen. Dit kan geidentificeerd worden door een grote balk aan de bovenkant van de profielpagina van uw vriend wat vermeldt “Write Something…” er op. Als u deze balk gelokaliseerd heeft en een bericht op de balk kunt typen, bent u niet geblokkeerd op de muur. Als deze compleet ontbreekt, bent u geblokkeerd.

Stap 4 Controleer de muurplaatsingen van uw vriend om te zien of u de mogelijkheid heeft om enig activiteiten te zien. Als u de mogelijkheid heeft om de Facebook-activiteiten van uw vriend te zien in de vorm van het toevoegen van vrienden, het veranderen van persoonlijke informatie, het toetreden van fan-pagina’s, maar u ziet geen enkel bericht van andere vrienden op de muur, is het aannemelijk dat u geblokkeerd bent.Plaats een reactie