Hoe chatten op facebook?


Hoe chatten op facebook? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Meld je aan op je Facebook account op Facebook.com

Stap 2. Zoek de “chat” balk rechts onderaan het Facebook venster. Klik 1 maal op de balk om het venster te vergroten. Als je online bent, zal je een lijst van beschikbare vrienden zien om mee te chatten. Anders, klik de “Ga online” toets om je zelf beschikbaar te maken voor het chatten.

Stap 3. Kijk in de lijst van vrienden wie er online is. Mensen met een groen punt naast hun namen zijn momenteel actief op Facebook. Mensen met een grijs half maantje naast hun namen zijn niet actief, hoewel ze nog altijd aangemeld zijn op Facebook, reageren ze waarschijnlijk niet op je chat verzoek.

Stap 4. Kies een vriend om mee te chatten door op zijn/haar naam te klikken. Dit zal een klein venster openen onderaan de Facebook pagina.

Stap 5. Type je bericht in het veld en druk “Enter” om het te versturen. Wanneer je vriend antwoordt, zal zijn/haar bericht in het dialoogveld verschijnen en je zal een notificatie horen.

Stap 6. Ga door met berichten sturen zolang je maar wil. Wanneer je gedaan hebt met de conversatie, zeg vaarwel en sluit dan het dialoogveld door middel van de “X” in de rechter bovenhoek.Plaats een reactie