Hoe kan ik wifi versterken?


Hoe kan ik wifi versterken? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Neem alle huishoudelijke apparaten weg van uw draadloze router, inclusief snoerloze telefoons, magnetrons en zelfs televisies. Deze artikelen kunnen het bereik van van uw router verlagen door de golflengtes waar ze op draaien.

Tip 2 Draai de antenne op uw router naar verschillende richtingen om te kijken welke stand het beste werkt. Het kan nuttig zijn als iemand anders de computer gebruikt terwijl u dat doet, zodat zij aan kan geven welke plek het beste is.

Tip 3 Download de nieuwste software voor uw router. Soms zal uw WiFi signaal weg vallen omdat het draait op een oud systeem, maar dat kan voorkomen worden door het gebruik van de nieuwste software.

Tip 4 Plaats uw router op een centrale plaats, dichtbij alle computers in uw huis. Als u alleen maar een computer heeft welke het WiFi signaal gebruikt, verplaats dan de router dichterbij de computer en u zult verbaasd zijn hoe krachtig uw WiFi signaal is.

Tip 5 Verander uw WiFi signaal zodat alleen de computers die u goedkeurt het systeem kunnen gebruiken. Dit kan gewoonlijk gedaan worden door uw internet-leverancier te bellen en vragen om uw systeem te veranderen in een wat beveiligd is met een wachtwoord. Dit voorkomt dat iedereen buiten uw huis uw netwerk kan gebruiken, hetgeen uw signaal kan beperken.

Tip 6 Maak een aardingsvlak aan uw router vast. Dit kan gedaan worden met een eenvoudig stuk plaatwerk, welke u vastmaakt aan de bestaande antenne. Dit stimuleert uw signaal door het verhogen van de afstand.

Tip 7 Koop een sterkere antenne bij een electronica winkel en installeer deze op uw router. De antenne kan duur zijn, maar het is een van de beste manieren om uw WiFi signaal te verhogen.Plaats een reactie